Web Analytics Made Easy - Statcounter

«آیا برای شما یارانه واریز نشده است؟ آیا این احساس را دارید که در دهک بندی خانواده شما اشتباهی رخ داده است؟» افراد و خانواده‌های زیادی بعد از واریز یارانه 300 و 400 هزار تومانی سوال‌هایی از این دست دارند. بر اساس اعلام دولت، ۲۳ میلیون خانوار  یکی از یارانه‌های معیشتی ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار تومانی را دریافت کرده‌اند اما اگر شما از آن دست افرادی هستید که هیچ کدام از این یارانه‌ها را نگرفته اید یا به دهک خود اعتراض دارید و فکر می‌کنید باید به جای 300 هزار تومان به هر نفر از خانواده شما 400 هزار تومان پرداخت می‌شده این گزارش را از دست ندهید چون در بخشی از این گزارش مسیر گام  به گامی را برای اعتراض به نگرفتن یارانه و دهک بندی برای تان نوشته ایم که می‌تواند به شما کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به چند نفر یارانه جدید تعلق گرفت؟

  بر اساس آخرین آمار پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان ، به حدود 78 میلیون نفر یارانه نقدی و به ۶۰ میلیون نفر یارانه معیشتی پرداخت می‌شده  است. با این حال آن طور که وزیر اقتصاد گفته است، ۳۰ درصد از جمعیت کشور یارانه ۴۰۰ هزار تومانی و ۶۰ درصد دیگر، یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دریافت خواهند کرد. به گزارش ایسنا به نقل از احسان خاندوزی ۱۰ درصد از جمعیت هم بی نیاز از کمک‌های حمایتی دولت هستند. این یعنی حدود 25 میلیون و 200 هزار نفر در سه دهک پایین جامعه قرار دارند و ماهانه نفری 400 هزار تومان یارانه دریافت می‌کنند.  حدود 50 میلیون و 400 هزار نفر هم بین دهک‌های 4 تا 9 قرار دارند و ماهانه نفری 300 هزار تومان دریافت می‌کنند. حدود 10 درصد جامعه یعنی 8 میلیون و 400 هزار نفر هم جزو دهک بالای جامعه شناخته شده‌اند که یارانه‌ای دریافت نخواهند کرد.

چه افرادی می‌توانند اعتراض کنند؟

اگر پیش از این دریافت کننده یارانه معیشتی بوده اید حالا می‌توانید به واریز نشدن یارانه یا دهک بندی صورت گرفته اعتراض کنید اما اگر تا پیش از این یارانه معیشتی دریافت نمی‌کردید باید صبر کنید چون هنوز سامانه‌ای برای اعتراض این افراد در نظر گرفته نشده اما از میان 78 میلیون نفری که تا پیش از این یارانه معیشتی می‌گرفتند هم حدود 3 میلیون نفر از دریافت یارانه محروم شده‌اند که می‌توانند  به پرداخت نشدن یارانه و تعیین تکلیف دهک خود اقدام کنند. البته افرادی که فکر می‌کنند در 3 دهک پایین جامعه قرار دارند اما یارانه 300 هزار تومانی دریافت کرده‌اند هم می‌توانند به دهک بندی انجام شده اعتراض کنند.

چگونه اعتراض کنم؟

برای اعتراض به دریافت نکردن یارانه یا دهک بندی چند روش وجود دارد که می‌توانید از طریق آن‌ها به این موضوع اعتراض کنید.  در ادامه شیوه اعتراض با تلفن ثابت، تلفن همراه و سایت را مرحله به مرحله برای شما نوشته ایم.

با 0920006369 تماس بگیرید

اگر تلفن ثابت یا تلفن همراه در دسترس دارید با شماره 09200006369 تماس بگیرید و اعتراض خود را ثبت کنید. بعد از این که تلفن گویا پاسخ شما را داد برای این که از دهکی که توسط وزارت کار و رفاه اجتماعی شما در آن قرار دارید مطلع شوید، ابتدا شماره ملی و بعد شماره تلفن همراهی را که به نام همان کد ملی است وارد کنید و منتظر پاسخ اپراتور بمانید. بعد از این که اپراتور دهک شما را اعلام کرد از شما می‌خواهد در صورت اعتراض به دهک بندی صورت گرفته عدد یک را وارد کنید. در ضمن شماره پیگیری اعتراض شما برای شماره همراه تان پیامک می‌شود تا در آینده بتوانید اعتراض تان را پیگیری کنید.  البته اگر سوال‌های دیگری در خصوص یارانه‌ها دارید هم می‌توانید با شماره گیری 0216369 سوالات خود را از یکی از 120 اپراتور این سامانه جویا شوید.

از طریق سایت hemayat.mcls.gov.ir

اگر می‌خواهید از طریق سایت به دهک بندی صورت گرفته اعتراض کنید باید وارد سایت «hemayat.mcls.gov.ir» شوید. در این بخش با پرکردن اطلاعات خواسته شده که ما قدم به قدم آن را به شما توضیح داده ایم می‌توانید اعتراض خود را ثبت کنید.

1- برای ورود به سامانه باید از شماره ملی سرپرست خانوار استفاده کنید. شماره ملی سرپرست را به ‌صورت یک عدد 10 رقمی بدون فاصله و خط تیره وارد کنید.

2- در بخش دوم باید شماره حسابی را که یارانه خانوار به آن واریز می‌شود وارد کنید. توجه داشته باشید که  شماره کارت با شماره حساب متفاوت است و امکان ورود به سامانه با شماره کارت واریزی یارانه وجود ندارد.اگر شماره حساب تان را ندارید می‌توانید از طریق خودپرداز شماره حساب خود را به دست بیاورید یا به بانک تان مراجعه کنید.

3- اگر خانواده چند نفره هستید باید علاوه بر شماره ملی سرپرست، شماره ملی یکی از اعضای خانوار خود را نیز وارد کنید. البته چنان چه خانوار شما یک نفره است، گزینه «خانوار یک نفره» را انتخاب کنید.

4- در بخش تصویر امنیتی هم  لطفا عددی را که در این تصویر نمایش داده شده است  در کادر وارد و روی دکمه ورود کلیک کنید.

5- در صفحه‌ای که پیش روی شما باز می‌شود نتیجه اطلاعات به شما  نمایش داده می‌شود که یارانه گرفته اید یا نه. در هر صورت شما می‌توانید با فشاردادن کلید درخواست بازبینی به دهک بندی صورت گرفته اعتراض کنید.

6- با فشردن بازبینی صفحه جدیدی برای شما باز می‌شود که باید در صورت شکایت از دهک بندی گزینه «با درخواست بررسی مجدد موافقم» را انتخاب کنید.

7- اعتراض شما ثبت شده و باید منتظر نتیجه بمانید. حالا شما هم جزو یک میلیون و 50 نفری هستید که تا ظهر روز گذشته اعتراض خود را ثبت کرده‌اند.

منبع: خراسان

منبع: فردا

کلیدواژه: معترضان جاماندگان یارانه دهک بندی یارانه معیشتی اعتراض کنید هزار تومانی دهک بندی میلیون نفر هزار تومان وارد کنید شماره ملی برای شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۲۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ جدید نان «آزادپز» در کردستان اعلام شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان نرخ نان در واحدهای صنفی آزادپز که بدون آرد یارانه‌ای نوع ۱ و ۲ را اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، پیمان اسکندری ظهر امروز در کارگروه اصلاح نظام یارانه‌ای آرد و نان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، با اشاره به اینکه نظارت بر واحدهای تولیدی و صنفی غذایی از بهمن سال گذشته دچار تغییراتی شده است، اظهار داشت: واحدهای تولیدی و ذخیره‌سازی در حوزه گندم کارنجات آرد و سیلوها و زنجیره تولید در اختیار وزارت جهاد کشاورزی و نظارت بر واحدهای صنفی و خرده فروشی بر عهده وزارت صمت و اتحادیه خبازان و اتاق صنفی هر شهرستان است.

وی با بیان اینکه دبیرخانه شورای آرد و نان، ساماندهی بازار آرد و نان، تعیین سهمیه، خرید گندم و کل زنجیره تا رسیدن به واحدهای صنفی زیر نظر جهاد کشاورزی است، گفت: جلسات این شورا هر ماه یکبار برگزار و نظارت بر نانوایی‌ها برعهده سازمان صمت و اتحادیه صنفی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به دستور کار جلسه اذعان کرد: در گذشته یکی از درخواست‌های بازرسان و فرمانداران، تعیین نرخ نان آزادپز بوده که یک نابسامانی و اختلال در سیستم توزیع آرد و نان ایجاد کرده بود چراکه هر کدام از واحدها بنا به وضعیت شهرستان، نرخ‌های متفاوتی برای سنگک، بربری و لواش در نظر گرفته بودند که باعث ایجاد نارضایتی مردم شده بود.

وی درباره نرخ نان در واحدهای صنفی آزادپز که بدون آرد یارانه‌ای نوع 1 و 2 و با آرد آزاد (هر کیسه 40 کیلویی 610 هزار تومان) فعالیت می‌کنند، افزود: بر این اساس قیمت پیشنهادی؛ هر قرص نان لواش ماشینی با 160 گرم چانه 2400 تومان، بربری با وزن چانه 450 گرم بدون کنجد 7900 تومان و با کنجد توافقی بین مصرف‌کننده و واحد تولیدی در نظر گرفته شده است.

اسکندری بیان کرد: سنگک با 450 گرم وزن 9750 تومان و تافتون با 250 گرم وزن چانه 4800 تومان، کلانه بدون روغن با وزن چانه 130 گرم 5400 تومان مصوب شده است.

طاها سمیعی معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز این نرخ‌ها را تأیید کرد.

منشاء تأمین آرد نانوایی‌های آزادپز سنندج مشخص نیست!

حسن عسکری، فرماندار سنندج نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در دو سال اخیر مجوز نانوایی دولتی با توجه به اینکه سقف آرد خبازی‌های این شهرستان کامل شده، صادر نشده است، اظهار کرد: برخی‌ها نیز مجوز آزادپز گرفته که امکان دارد بعد از مدت‌ها مدعی دریافت آرد یارانه‌ای شوند در حالی‌که تکلیف این افراد مشخص است.

وی با بیان اینکه قیمت نان در نانوایی‌های آزادپز بر مبنای آرد هر کیسه 610 هزار تومان تعیین شده است، گفت: هم‌اکنون نرخ سنگک و کلانه در سنندج بسیار بیشتر از قیمت در نظر گرفته شده است.

فرماندار سنندج با اعلام اینکه منشاء و محل تأمین آرد نانوایی‌های آزادپز مشخص نیست، افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته این واحدهای نانوایی از شبکه قاچاق و غیررسمی اقدام به تأمین آرد می‌کنند، مشخص نیست این آرد از کجا تأمین می‌شود! 

عسکری تصریح کرد: سازمان صمت، تعزیرات و دانشگاه علوم پزشکی منشاء این آردها را مشخص کنند چراکه شاید این آردها فاسد و مشکلاتی برای شهروندان ایجاد کند.

فروش آرد یارانه‌ای در بازار سنندج

جمال صالحی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کردستان نیز در این جلسه درباره وجود آرد خارج از شبکه در نانوایی‌ها اظهار داشت: متأسفانه هم‌اکنون فروش سود آرد در بازار بیشتر از پخت است به همین دلیل نانوا به دلیل شرایط اقتصادی و اجاره محل، آرد را به صورت آزاد می‌فروشد!

وی با بیان اینکه سالانه دولت بابت خرید گندم بیش از 20 هزار میلیارد ریال هزینه می‌کند، گفت: هر کیلوگرم آردی که در اختیار نانوایی‌های آزادپز قرار می‌گیرد 120 هزار ریال است، بنابراین این نوع آزدپز به شمار نمی‌رود و آراد یارانه‌ای نوع سه محسوب می‌شود.

نماینده شرکت بازرگانی دولتی کردستان اذعان کرد: نانوایی‌های نوع سه تنها چهار هزار و 200 کیلوگرم آرد از ما دریافت می‌کنند و آرد مورد نیاز خود را به گونه دیگری تأمین می‌کنند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • دهک بندی ها ۶ ماه یک بار بازبینی می شوند
  • انتشار نسخه جدید همراه بانک دی؛ «دی‌جت پرو»
  • این افراد می‌توانند دو بار وام ازدواج بگیرند
  • طرح فجرانه کالابرگ تا جمعه تمدید شد
  • مهلت دریافت کالابرگ طرح فجرانه نوبت سوم تا جمعه تمدید شد
  • نرخ جدید نان «آزادپز» در کردستان اعلام شد
  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی